Förberedelser inför resan nästa vecka

Första gången vi skall resa till södern med två barn. Vi var till Turkiet då Adam var pyttebebbe (5 månader) och så har vi rest till London med båda för snart 3 år sedan, men efter det har kidsen inte åkt flygplan. Man behöver väl inte supermycket saker med sig egentligen då vi bara skall vara borta en vecka och bo på ett all inclucive hotel. Men kidsen ÄLSKAR att simma så simkläder i olika varianter skall vi packa med.

IMG_0601

Havet är ju inte jättevarmt på Teneriffa så vi bestämde oss för att skaffa våtdräkter till båda. Dom kommer helt säkert till användning också här hemma på sommaren eftersom havet de senaste somrarna inte blivit speciellt varmt. Hajfenorna skall också packas med, simglasögonen också och simtossorna som skyddar små ivriga från att halka omkull.

Adam har verkligen haft någon växtperiod här de senaste månaderna, alla kläder blir för små och samma sak med skorna. Så vi fick köpa ett par nya tossor till honom. Har snöat in mig på barnskor av märket KAVAT, har verkligen varit mega nöjd med alla skor vi hittills testat och därför föll valet enkelt på samma modell som vi körde med förra sommaren. Bara att 2 storlekar större. Håller tummarna för att han nu inte skall växa massor till innan våren, så har vi användning för dessa skor hela våren och sommaren också.

IMG_0603

Åt mej själv köpte jag faktiskt en ny simdräkt, mina gamla var verkligen SLUTslitna och jag känner inte helt för att stroppa omkring i bikini just nu. En svart helt perus blev det, som förhoppningsvis kommer gå på mig genom hela preggotiden nu och så får jag köpa en ny sen i höst igen, om den är för uttöjd.

Annars då, vi har börjat knapra mjölksyretabletter för att förhoppningsvis slippa problem med magen. Vi har packat ner barnens UVkläder (kör allra helst med UV-kläder som skydd mot solen istället för solkräm) letat fram deras crocs, sandaler och simdräkter. Lippisar och hattar är också nerpackade i kappsäcken ren. Några omgångar sommarkläder och så lite långärmade byxor och blusar och sen borde väl packningen vara klar. Ingen aning om jag jag skall klämma på mig själv. Mina vanliga shorts är ju inte riktigt rätt storlek för mej just nu. Men som tur finns det träningsshorts som töjer. Så får väl köra på det.

I övermorgon lyfter planet, och denna sega flunssa skulle mer än gärna få ge med sig nu!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: