Kalenderäventyret 2017 del 1

Bättre sent än aldrig eller hur? Mitt i sjukstugan och mitt i det tråkigaste av tråkiga januarivädret tänkte jag ta med er tillbaka till lördagen den 22.7.2017. En av de finaste dagarna i mitt liv! Så uppdelat i 2 delar börjar vi nu med möhippan och sedan tänkte jag att vi helt enkelt fortsätter med att minnas vårt bröllop. Häng med!

Det var en gång..

På fredagskvällen badade vi bastu jag och Anton, jag var lite småfundersam om det kanske kunde tänkas vara så att morgondagen skulle bli lite speciell. Kanske dom hade tänkt överraska mej med min möhippa i morgon, var var ju ändå bara 2 helger kvar nu innan själva bröllopet. Det var något som Anton sa som fick mig att tro att jag ännu skulle behöva vänta en hel vecka, tills sista lördagen innan bröllopet. Minns hur jag satt där på bastulavan och funderade hur mina främmor riktigt hade tänkt. Blev nästan lite sur på att dom hade lämnat det till sista helgen innan själva bröllopet. DOM VISSTE JU HUR MYCKET JOBB VI HADE OGJORT ÄNNU.

Nåja somnade skönt och sov bra hela natten. Följande morgon vaknade jag av att telefonen ringer, anade vad det skulle handla om, men hade ändå INGEN aning. I telefonen hörde jag julmusik, och efter ett tag började främmorna prata. Det var dags att stiga upp nu och gå ner till vardagsrummet. Där skulle jag få mera info. Hjärtat började pumpa och jag smög sakta ner till vardagsrummet, hade ju ingen aning om där skulle vara en massa folk eller vad som väntade. Där nere stod en julgran med ett paket under sig. Öppnade paketet och läste brevet.IMG_3925IMG_3926

 

Så sen var det bara att packa ihop sakerna jag skulle ha med mig, luciakronan var ju lite udda men också den packades såklart med. Sen var det bara att vänta. Klockan tickade långsamt framåt. Men så tillslut kom bilarna in på gården, tutandes och ut hoppade hela drösen med härliga små tomtenissar. Den känslan alltså, helt obeskrivligt.

IMG_0688

IMG_0685

IMG_0691

Vi hoppade i bilarna igen och körde 3 varv runt våra hallar innan vi kom fram till våra grannar. Antons brors hus, där vi inledde dagen.

IMG_0703

IMG_0713

Mina kläder för dagen presenterades, gulliga som dom är hade dom till och med valt något utan axelband eftersom dom viste att jag nojat hela sommaren över att rå raja till bröllopet. Så då var det bara att byta om.

IMG_0718

Och såhär stilig blev jag sen. Speciellt ”handskarna” var ju nog sexiga.

IMG_0725

IMG_0729

En liten välkomstsång, alltså tänk så dom satsat dessa brudar. Skrivit sånger och planerat genom hela sommaren. Efter sången blev det sedan dags för tomtegröt, mimosas och frukt, pepparkakor och lite annat smått och gott.

IMG_0751

IMG_0740

IMG_0756

IMG_0738

IMG_0758

När alla var mätta i magen flyttade vi oss ut i solen och KALENDERN presenterades, det var dags att dra igång kalenderäventyret. Igen en gång måste jag säga att jag är så imponerad av hur kreativa dessa brudar varit. WOW!

IMG_0742

IMG_0777

När vi alla satt här ute skulle jag presentera alla tjejerna som var med, varje tjej fick jag 30 sekunder på mig att berätta hur vi känner varandra. Och shit vad svårt det var, fanns ju så mycket man ville hinna säga om alla fina tjejer som var där <3 Så roligt också att en gång ha alla samlade samtidigt, har nämligen många vänner i olika sammanhang och det händer nästan aldrig att alla skulle vara på samma ställe samtidigt.

IMG_0773

IMG_0770

IMG_0769

Första luckan öppnades och äventyret var igång, redan nu var jag så överväldigad över allt och ju mer av dagen som gick desto mer rörd blev jag. Det blev verkligen ett minne för livet, ett glatt minne fullt av skratt och kärlek för mina älskade vänner.

IMG_0792

IMG_0789

Fortsättning följer i del 2!

 

 

2 reaktioner till “Kalenderäventyret 2017 del 1”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.