Sjukstuga igen

Igårkväll då Saga skulle gå och sova märkte jag att hon kändes varm och mycket riktigt hade hon fått stegring redan då, inatt har hon och jag sovit apadåligt och imorse var febern ett faktum för Saga. Själv har jag en huvudvärk från helvetet och stegring. Vi hann just och just vara friska en månad och så är vi här igen. Känns lagom trögt måste jag säga.

Hoppas bara vi alla hinner bli friska till helgen, då vi är påväg på kalas till Österbotten och sen åker vi ju till Teneriffa på tisdag. Skulle vara så otroligt tråkigt om vi är sjuka på vår efterlängtade semester.

Nåja vi kämpar på här hemma nu, Saga sover i olika rum under olika filtar, jag sitter och halvsover jag också och Adam försöker underhålla sig efter bästa förmåga. Dagar som dessa är man lite extra glad över netflix måste jag säga. Vi bosätter oss i sovrummet på vinden och går bara ner till köket då vi behöver äta något. Tackar mej själv för att jag stekte massa plättar igår, då har vi i alla fall lunch för kidsen som smakar. Är inget fan av att göra mat annars heller, men då jag själv också är sjuk så orkar jag verkligen inte koka.

IMG_0632

IMG_0630

Igår ville Adam ha pannkakastårta, så då fixade vi ihop det. Idag får det duga med plättar och tinade hallon. Man kan ju inte slå på stort alla dagar heller.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.