Första köpet till bumlingen

Under tidigare graviditeter har jag shoppat loss ganska så genast efter att plusset dykt upp på stickan. Men denna gång har jag verkligen haft is i hatten. Vi behöver ju inte så mycket grejs och det vi sen märker att vi behöver kan vi klicka hem vart efter. Har några saker på listan över saker som skall köpas men eftersom vi ändå bara är i v 20 ännu så lär vi hinna. Fram till idag har vi alltså inte köpt något alls till bumlingen. Men nu då jag är sjukledig, sängliggande och uttråkad har jag ju tid att ligga och kolla olika sidor på internet. Snubblade över polkupeds sida och såg där att dom hade slutförsäljning på ErgoBaby bärselar. (tips till andra preggosar) En sådan hade jag tänkt beställa i något skede innan bumlingen föds. Så efter att jag kollade med Eva och fick veta att dom kommer sluta sälja dessa så vågade jag inte vänta längre, klickade hem denna

ergo.jpg

en ergobaby av modellen Adapt. Den kan användas från nyfödd upp till 20kg. Vilket betyder att den fungerar till både Adam och Saga ännu också. Men främst är den ju nog tänkt att användas till bebis. Och vipps blev det igen en gång lite mer verkligt, det kommer liksom verkligen att komma en bebis i sommar.

Under sommaren vill jag ändå kunna vara aktiv med Adam och Saga och då känns det som att en BRA bärsele kommer vara najs. Håller ju tummar och tår att också vagnen skall duga för bebisen eftersom det ändå är det mest praktiska men en prima bärsele känns som ett bra komplement.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.