2018 blir ett riktigt BABYboom år!

Såklart reagerar jag ju extra på att folk är pregnanta nu då jag själv också är det, men alltså JESSUS så många som skall få bebis i sommar. Verkligen superskoj, mot hösten kan man säkert boka in en och annan kaffeträff med andra mamas och bebisar. Ni hör alltså att jag redan letar sällskap till hösten. Jag är rätt så trevlig, dricker gärna kaffe och äter gärna lunch 😉 haha värsta kontaktannonsen.

IMG_6898

Jag och bumlingen kommer ju att ha några timmar ”egentid” då de äldre två är borta. Adam börjar ju FÖRSKOLAN i höst (hur nu de sen kan stämma?!?) och Saga kommer fortsätta på samma dagis som hon är på nu. Har inte funderat desto mer på hennes timmar ännu, men några dagar i veckan kommer hon nog vara där i alla fall. Lite beroende på vad vi har för program sådär annars. Vill ändå att hon skall få fortsätta vara på dagis, få leka med sina kompisar och få lite ”egen tid” utan bebisar. Första bebistiden har dom ändå sommarlov, så vi hinner alla bekanta oss med bebis innan varadgen skall rulla igång.

Man vet ju aldrig hur hösten kommer se ut, men om allt går bra så ser jag verkligen framemot att ta långa sköna vagnpromenader. Att boka in träningsdates med andra mamas och vänner och att luncha på stan. Har alltid trivats bra under mina mammaledigheter och gissar att denna gång inte kommer vara något undantag. Större kontrast till vardagen blir det ju också då man går på mammaledighet från ett jobb och inte från studier.

img_6449.jpg

Tänker mej att man kanske kunde samla ihop ett gäng ivriga mammor och tillsammans jobba upp en stark och hållbar kropp igen. Inga tunga träningar såklart och inte med fokus på något annat än en stark grund för mammavardagen. Vi ska se, om någon tycker att det låter som en bra idé är det fritt fram att höra av sig. mhvv.mail@gmail.com

IMG_0212

Försöker läsa på en massa nu om träning både som gravid och efter graviditet. I brist på riktig motivation kan man ju i alla fall lära sig lite mer. Såklart är jag ju svintaggad på träning nu då jag är sjuk, men gissar att det motivationen är som bortblåst igen då jag blir frisk.

Ser verkligen framemot att chilla med andra mamas igen, att sen en av mina bästa vänner får bebis några månader innan oss är ju liksom grädden på moset. Kommer bli en bra höst 2018, och förhoppningsvis bättre mående än hösten 2017.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.