söndagmorgon

IMG_0203

En bra grej som vi börjat med den senaste tiden är att fixa LYXfrulle på söndagar. Äggröra, bacon, frukt, juice och kaffe. Tända ljus och tid för varandra. En bra tradition måste jag säga, tror vi skall försöka hålla fast vid detta. Ibland behövs det så små saker för att skapa en skön start på dagen.

IMG_0207

Vissa av oss åt bara lite batong, medan vissa andra käkade sig mätta för flera timmar framåt. Vissa hölls också på bättre humör en längre tid efter frullen. Men tja det är inte första gången en 3 åring har lite svårt med matlusten i vår familj.

IMG_0208

Som sagt, för vissa smakade maten mer än gott. Käkade färsk ananas till det sved på både tungan och i gommen.

En bra start på dagen, nu ska jag städa upp lite till i kaoset innan vi åker mot mamma för mat. Kidsen åkte iväg på bio med sin fammo. Ikväll är det familjesim igen, veckans höjdpunkt om man frågar Adam.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.