Jag fungerar inte så bra i kaos

Kan vi enas om att det är SÅ skönt att det är helg nu? Veckan har minst sagt varit KAOS. Jag fungerar inte alls bra i kaos, jag blir på dåligt humör, jag blir irriterad på människor i min omgivning och jag blir ofokuserad. Dessa två lediga dagar behövdes verkligen nu, hade blivit knäpp annars. Då hemmet är ett ända kaos och vi inte ens kunnat sova där de senaste nätterna så blir liksom alla rutiner rubbade. Lite lättare att då i alla fall vara ledig. Preggohormonerna gör inte heller saken lättare direkt, varken för mig själv eller min omgivning.

Idag skall vi i alla fall försöka få hemmet i ordning igen, det dammigaste arbetet borde vara över för tillfället, så nu är det bara att börja städa. Ett till rum skall tömmas och saker plockas undan. Vi blir inte sysslolösa i alla fall.

IMG_0041IMG_0042

Såhär ser vår blivande bastu och vårt blivande badrum ut just nu. Rätt så tomt om man säger som så. Men snart så, snart ska där vara väggar,golv,tak och allt det andra också. I väntan på det!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.