Min KÄRLEK för muminmuggar

IMG_9891

Varje gång jag kommer in till vårt kök ser jag hyllan med mina favoritmuggar på, alla mina fina muminmuggar. I vårt hus finns det muminmuggar man använder och muminmuggar man inte använder. I början använde jag alla mina muggar, men efter att en av de som inte längre kan köpas, gick sönder bestämde jag mej för att vi bara använder de som vi har dubletter av eller de som man faktiskt kan köpa nya av.

I vår kommer igen två nyheter och jag måste säga att jag gillar dem båda. Härligt färggranna och glada, så som jag tänker mig muminmuggarna. Förutom muggar har vi en hel del skålar och tallrikar också. Mumintallrikarna är verkligen bäst att servera mat till kidsen på. Dom är passliga i storlek, dom har passlig kant och dom passar bra i diskmaskinen. Kommer nog köpa hem både muggar och tallrikar när de kommer till försäljning. Den gamla Toffslan&Vifslan får flytta upp på hyllan nu, eftersom den inte säljs längre. Ännu finns det plats på hyllan, men snart får jag nog ta i bruk båda hyllplanen för att alla muggar skall rymmas.

mumin

bild lånad från Moomin´s facebooksida <- klick

Vad är din relation till muminmuggar? Hiss eller Diss eller totalt ointresserad?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.