Vi har en NY familjebil

Fullt upp dagen lång idag. Vi har varit till Åbo två gånger idag. Först hade Adam ergoterapi och talterapi, under tiden har jobbade där med sina terapeuter hoppade vi andra i bilen och styrde kosan mot bilbutiken. Lämnade dit vår fina passat och körde därifrån med en riktig familjebil. Nu ryms man 7 personer i vår bil och vi behöver inte längre fundera på hur vi skall få 3 kids på bakbänken. För tillfället sitter både Adam och Saga längst bak vilket betyder att vi kör omkring med 3 helt tomma platser. Perfekt! Bilen är riktigt bra och köra också, så vi är alla nöjda.

img_0026.jpg

Dagen har spenderats i bästa sällskap med Lelle, mat och lite snabb shopping i mylly, badrumsplanering, tacomys och lite kvarg som kvällis. En bra dag på alla sätt och vis, förutom att Adam igen bröt ihop då det var läggdags och han insåg att det var dagis dag imorgon. Ergoterapeuten trodde lika som vi, att det var lite för mycket som ändrades just nu, att det bara gäller att bekräfta att det är jobbigt för honom och förklara gång på gång varför vi gör så som vi gör. Bävar för morgondagen, då kidsen skall föras till dagis, men jag måste lita på att dom har det bra där och att det snart vänder igen. Om 2 veckor är vi i Teneriffa i alla fall, så det blir snart en paus igen.. Nej nu. God Natt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.