Att sova eller inte sova?

Jag har ju alltid några timmar ledigt mitt på dagen, matpaus och tid att förbereda inför kvällens pass och jobbuppgifter. Det stora beslutet som skall tas just idag är ändå om jag nu skall passa på att sova någon liten timme. Känner egentligen att det skulle vara sådär GALET GÖTT att stänga ögonen och vila, men samtidigt så vet jag ju att det kommer vara 1000 gånger värre att vakna och sedan behöva stiga upp för att gå på jobb igen.

Att jag ens överväger att inte sova berättar ändå om att min trötthet i dagsläget ändå är sådär hanterbar. Kanske man bara kryper upp under filten i soffan och ser ett avsnitt modern family på netflix? Sätter på väckning om en timme, sådär för säkerthetsskull och så ser man? De kunde vara rätt najs faktiskt. Tror faktiskt jag skall göra det.

IMG_7646.jpgoch så en gammal bild på knoll och tott innan sovdags <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.