Vardagen just nu

IMG_9789

Vi hoppar in mitt i vår vardag, tjolahopp och det är måndag. Igår lyckades jag med det ni kan se på bilden ovan, telefonjäkeln trillade ut från bilen och efter det ser den ut såhär. Önskar jag kunde säga att det är första gången, men tyvärr, telefoskärmshelvetet har gått sönder måndag gånger förr. Nåja hjälper inte nämnvärt att vara arg över det, bara att torka upp tårarna och lösa problemet.

Idag är det vanlig vardag som gäller i detta hus igen. Efter en månad av jullov, sjukledigheter och andra inte helt vanliga dagar. Barnen är tillbaka på dagis och jag är tillbaka på jobb. Jobbade i morse, har paus några timmar mitt på dagen och sen ska jag snart tillbaka igen. Under pausen rusade jag till butiken, handlade lite och köpte sallad, samtidigt som jag ätit har jag fixat ihop kvällens pass.

IMG_9776

Jag har hela 3 pass ikväll, så det gäller att komma förberedd till jobbet, motionsjumpa, PUMP och damcirkel. Skall bli kul, och efter två muggar kaffe (en på morgonen och en nu på eftermiddagen) hoppas jag också att energin skall räcka ända tills kvällen. I morgon är det en ledig dag igen, och med den vetskapen orkar man också lite mera.

 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.