Renoveringen är igång

För att livet inte skall bli tråkigt, har vi dragit igång ännu ett projekt nu efter nyår. Jag menar varför skulle det räcka att båda jobbar, att vi redan har två barn, att jag är gravid, att Anton har massor av jobb och allt annat som skall skötas sådär i farten. Jo men nu skall vi också renovera stora delar av nedrevåningen. Det skall bli nytt grovkök, badrum, bastu, WC & sovrum. Skall berätta lite mer om det senare men igår började vi tömma och riva, idag är byggaren här och börjar jobba påriktigt. Det blir nog bra, bara det blir klart! eller hur är det man brukar säga?

såhär långt kom vi igår, skall bli spännande att komma hem ikväll igen och se hur långt det kommit sen. Såg i alla fall att golvet inte är kvar längre.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.